Yleistä

Poimintoja Netflixistä

Mikäli Juhannussäät eivät meinaa suosia löytyy Netflixin puolelta muutamia hevosaiheisia-elokuvia, joita voi vilkaista 🙂

 

sunday

A Sunday Horse on tositapahtumien innoittama elokuva. Elokuva kertoo nuoresta tytöstä, Depistä, joka kilpaili aikaisemmin menestyneesti, mutta myöhemmällä iällä on joutunut jättäytymään kisoista pois ja työskentelee tällä hetkellä ranchilla. Sattumien kautta Depi saa itselleen mahdollisuuden näyttää kykynsä uudelleen kilpakentillä. Vakava onnettomuus pysäyttää Depin uran, ja Depin on taisteltava itsensä takaisin hevosen selkään.

Elokuva pohjautuu Depi Waldenin uraan 1980-luvulla.

 

snowman

Harry and Snowman on dokumentti, jossa seurataan Harry DeLeyerin ja hänen menestyshevosen Snowmanin tarinaa. Harry muutti Yhdyvaltoihin 2. maailmansodan jälkeen Hollannista. Yhdysvalloissa Harry toimii ratsastuksenopettajana Knox Schoolissa.
Eräänä päivänä Harry lähtee katsomaan löytyykö lopetettaviksi joutuvista hevosten huutokaupasta uutta hevosta, renkaan puhkeamisen takia Harry saapuu paikalle, kun tapahtuma on jo päättynyt. Hän kuitenkin näkee muutamia hevosia aitauksessa ja se on ensimmäinen kerta kun hänee Snowmanin. Hän ostaa hevosen 80 dollarilla ja pelastaa samalla hevosen elämän. Harry huomaa Snowmanin kyvyt hyppäämiseen, ja kahden vuoden päästä Harry ja Snowman ottavat osaa estekisoihin. Tästä alkaa kaksikon menestys esteradoilla, ja Snowmanista tulee koko kansan rakastama hevonen. Tässä on yksi tosielämän tuhkimotarinoista.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s