Yleistä

Vuoden 2021 TOP 5

Uusi vuosi on jälleen otettu vastaan ja on aika koota yhteen viime vuoden viisi suosituinta blogipostausta. Mutta ennen näiden viiden suosituimman artikkelin esittelyä, haluaisin kysyä sinulta kysymyksen: kuinka voin auttaa sinua tänä vuonna, jotta saat ratsastuksesta enemmän iloa irti? Kuulisin siis mielelläni, jos sinulla on jotain blogipostaus toiveita, toiveita koskien treenivinkkejä tai treenivideoita. 🙂TOP 5 BLOGIPOSTAUSTA VUONNA 2021

1. Suosituin teksti sai tuulta alleen Hesarissa julkaistussa artikkelissa, jossa käsiteltiin kilparatsastajien huonoa suorituskykyä. Artikkeli herätteli omia ajatuksia koskien ratsastajien kuntoon ja oheisharjoitteluun liittyen, ja ensimmäinen osa tästä postaussarjasta olikin viime vuoden luetuin. Artikkeli.

2. Joulukuussa aukesi taas hyvinvoinnin joulukalenteri, ja ensimmäinen luukku keräsi kaikista eniten huomiota. Katso luukusta paljastunut liike.

3. Blogissa julkaistiin myös liikkuvuushaaste kesänkynnyksellä. Katso haaste tästä.

4. Lonkan liikkuvuus ja siihen kohdistuneet harjoitukset ovat vuoden ympäri suosittuja. Tästä pääset suosituimpaan lonkan liikkuvuus liikkeeseen.

5. Ja viimeisenä suosituimpien postausten listalle pääsee neljän liikkeen keskivartaloharjoitus. Laita oma keskivartalosi töihin näiden liikkeiden avulla.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s