kehonhuolto, liikkuvuus

Todiste siitä, että säännöllisyys kantaa hedelmää

Varoitus: seuraava tarina saattaa herättää sinussa innostusta liikkuvuusharjoittelua kohtaan.

Joannan kiinnostus ratsastukseen alkoi jo lapsuudessa, ja vuosien aikana Joanna on viettänyt ajoittain enemmän ja välillä hieman vähemmän aikaa ratsastuksen parissa. Tällä hetkellä Joanna nousee säännöllisesti kerran pari viikossa hevosen selkään nauttimaan yhdestä lempi harrastuksestaan.

Ajoittain kireä lantion seutu aiheuttaa kuitenkin omia harmejaan, minkä takia Joanna haaveili lantion liikkuvuuden parantamisesta. Viime kesänä hänelle tarjoutui mahtava tilaisuus päästä testaamaan ja kehittämään neljän viikon verkkokurssia, joka oli tarkoitettu ratsastajille, jotka halusivat parantaa istuntaansa, lisätä liikkuvuuttaan sekä saada enemmän iloa ratsastaessaan.

Ratsastava nainen kiittää hevostaan hyvästä sijoittumiseen johtaneesta kilpailusuorituksesta.

Neljän viikon aikana Joanna teki viikoittaiset monipuoliset harjoitteet, jotka keskittyivät erityisesti avaamaan lantion seudun kireyksiä, vahvistamaan keskivartaloa sekä haastamaan tasapainoa ja kehonhallintaa. Näiden harjoitteiden lisäksi Joanna teki myös hänelle kohdennettua täsmäliikettä, jonka tarkoituksena oli päästä pureutumaan vielä paremmin hänen omaan ongelmakohtaansa.

Viikkojen edetessä Joanna huomasi kuinka säännöllinen harjoittelu alkoi tuottaa tulosta ja liikkuvuus alkoi parantua. Neljässä viikossa Joanna huomasi muutosta myös istunnassaan: satulassa istuminen tuntui rennommalta ja samalla hän sai istuntaansa enemmän tuntumaa.

Kurssi antoi Joannalle arvokkaita oivalluksia, joiden avulla hän pystyy jatkamaan omatoimisesti oman liikkuvuuden kehittämistä sekä matkata kohti harmonisempaa ratsastuskokemusta.

Mikäli haluat kokea saman kuin Joanna, tutustu Vapauta Lantiosi-verkkokurssiin ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin auttaa nostamaan ratsastuskokemuksesi uudelle tasolle.

PS: heinäkuun aikana 100 nopeinta tähtiratsastajaa säästää 50% kurssin hinnasta koodilla: EQ50OFF

Jätä kommentti